Tuotemerkit

alku logo

Alku

Alku-sammutin on yli 50 vuotta vanha suomalainen sammutinmerkki. Sen juuret ovat Turussa, jossa E. Virta & Co valmisti sammuttimia 1960-luvulta lähtien. Turvata otti Alku-sammuttimet takaisin tuotantoon vuonna 2018.

gloria logo

Gloria

Gloria on saksalainen vuonna 1945 perustettu sammutinvalmistaja. Vuodesta 2007 yhdysvaltalaisen UTC-konsernin omistama yhtiö on yksi Euroopan tunnetuimpia ja arvostetuimpia paloturvallisuusalan tuotemerkkejä. Suomeen Gloriaa on tuotu vuodesta 1968. Se on saavuttanut vahvan jalansijan markkinoilla laadukkuutensa ja luotettavuutensa vuoksi.

holik logo

Holik International

Tsekkiläinen Holik International on laadukkaiden erikoiskäsineiden ja palojalkineiden valmistaja. Vuonna 1933 perustettu yritys on Euroopan viiden suurimman palomiesten käsineiden tuottajien joukossa. Se tekee käsineitä myös poliisi- ja pelastusviranomaisille sekä puolustusvoimille.

msa logo

MSA

Vuonna 1914 perustettu yhdysvaltalainen MSA Safety Incorporated on johtava suojavarusteiden ja mittauslaitteiden tuottaja maailmassa. Yhtiön tuotteita käytetään monella toimialalla, mm. öljy-, kaasu- , petrokemikaali- ja kaivosteollisuudessa, palo- ja pelastusalalla, rakennustyömailla ja puolustusvoimissa. Turvata tuo maahan mm. erilaisia paineilmalaitteita, putoamissuojavaljaita, hengityslaitteita, silmien, kasvojen ja kuulonsuojaimia sekä kaasun- ja säteilynmittausvälineitä.

peli logo

Peli™

Peli™ on osa yhdysvaltalaista Pelican Products -yhtiötä. Yritys on maailman johtava toimija kestävien suojalaatikoiden valmistamisessa sekä kannettavissa valaistujärjestelmissä. Yhtiön tuotteita käyttävät palo-, poliisi- ja pelastusviranomaiset, puolustusvoimat, ilmailuala, teollisuus ja kuluttajat. Erikoista Pelican-tuotteissa on niiden iskunkestävyys, yhtiön mukaan ne on suunniteltu ja valmistettu kestämään ikuisesti.

Kaikki tavaramerkit ovat rekisteröityjä ja/tai rekisteröimättömiä Peli Product S.L.U. emoyhtiön ja/tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä.

peli logo

Prism Lightning Services

Prism Lightning Services on yhdysvaltalainen yhtiö, joka valmistaa erikoisvalaisimia, kuten erilaisissa pelastustilanteissa tarvittavia valonheittäjiä ja merkitsemisvaloja. Yhtiön tuotteille ominaista on niiden helppokäyttöisyys ja kestävyys.

peli logo

Semco

Semco on puolalainen, vuonna 2009 perustettu palomiesten asusteisiin erikoistunut yritys. Se valmistaa erilaisia paloasuja, huppuja, sekä väliasuja. Semcon tuotteet tunnetaan alalla turvallisina ja kestävinä.

peli logo

Tempest Technology

Tempest Technology on yhdysvaltalainen tuuletin- ja puhallinvalmistaja. Alun perin kuumailmapallojen täyttämiseen tarkoitettujen puhaltimien käyttö tulipalojen sammuttamisessa yleistyi 80- ja 90-luvuilla, kun PPV/PPA-tekniikka (positive pressure ventilation/attack) yleistyi palokuntien keskuudessa. Yhtiön tuotteet ovat tunnettuja laadukkuudestaan ja luotettavuudestaan.

peli logo

Waterous

Yhdysvaltalainen Waterous on perustettu jo vuonna 1886. Minneapoliksessa sijaitseva yritys tuottaa pumppuja, venttiileitä ja hydrauliikkatuotteita erilaisiin palonsammutusjärjestelmiin. Niitä käytetään silloin, kun suuri määrä vettä pitää saada tehokkaasti ja hallitusti suunnattua kohti paloa. Waterous tunnetaan erityisesti kellupumpuistaan.