Turvanasi-ketju

Turvanasi-ketjuun kuuluu yli kolmekymmentä liikettä ympäri Suomen. Turvanasi-liike on auktorisoitu liike, joka palvelee oman paikkakuntansa yrityksiä, erilaisia organisaatioita ja yksityisiä ihmisiä kaikissa paloturvallisuuteen liittyvissä kysymyksissä. Ketjun takana on Turvata-niminen maahantuoja, joka on osa Dafo-konsernia.

Turvanasi-liike tarjoaa erilaisia palveluita, kuten alkusammutusvälineiden, väestönsuojien ja savunpoistolaitteiden tarkastuksia ja huoltoja, opastemerkintöjä, pelastussuunnitelmia ja koulutuksia. Liikkeet toimivat jälleenmyyjinä sammuttimille ja muille alkusammutusvälineille sekä muille tarvikkeille.

Paloturvallisuuden asiantuntijuutta paikallisesti ja valtakunnallisesti

Turvanasi-liikkeet ovat paloturvallisuuden asiantuntijoita paikkakunnallaan. Ketjuna Turvanasi pystyy palvelemaan erinomaisesti myös valtakunnallisia asiakkaita, joilla on useita toimipisteitä.

Turvanasi-liikkeet ovat yrittäjävetoisia, lukuun ottamatta Oulun ja Vaasan toimipisteitä. Turvanasi Oulu toimii paitsi paloturvallisuuden asiantuntijana Oulun seudulla, myös tuote- ja palveluiden kehityskeskuksena sekä koulutuskeskuksena.

Visiomme

Olemme halutuin kumppani paloturvallisuuteen liittyvissä asioissa.

Missiomme

Turvaamme ihmisten elämää ja elinympäristöä huolehtimalla paloturvallisuudesta.

Arvomme

Asiakasymmärrys: tunnemme asiakkaamme ja tiedämme, mitä heidän toimialallaan tarvitaan. Osaamme kuunnella heitä ja ymmärrämme heidän tarpeensa. Osaamme toimia ennakoivasti.

Vastuu: tiedostamme vastuumme. Palvelumme ja tuotteemme on tehty pelastamaan ihmishenkiä.

Ammattitaito: paloturvallisuuteen liittyviä asioita ei voi tehdä puolivillaisesti tai vasemmalla kädellä. Pidämme ammattitaitoa yllä erilaisilla koulutuksilla esimerkiksi Turvanasi Akatemian puitteissa.

Lisätietoja sekä palaute ketjulle:
Matias Kotajärvi, ketjupäällikkö
Puh: 010 569 4703
Sähköposti: matias.kotajarvi@turvata.fi

Turvanasi minikartta