Etsitkö paikallista paloturvallisuuden asiantuntijaa?

Tee haku osoitteella, postinumerolla tai kaupungin nimellä.

      Turvanasi-ketju

      Turvanasi-ketjuun kuuluu yli kolmekymmentä liikettä ympäri Suomen. Turvanasi-liike on auktorisoitu liike, joka palvelee oman paikkakuntansa yrityksiä, erilaisia organisaatioita ja yksityisiä ihmisiä kaikissa paloturvallisuuteen liittyvissä kysymyksissä. Ketjun takana on Turvata-niminen maahantuoja, joka on osa Dafo-konsernia.

      Turvanasi-liike tarjoaa erilaisia palveluita, kuten alkusammutusvälineiden, väestönsuojien ja savunpoistolaitteiden tarkastuksia ja huoltoja, opastemerkintöjä, pelastussuunnitelmia ja koulutuksia. Liikkeet toimivat jälleenmyyjinä sammuttimille ja muille alkusammutusvälineille sekä muille tarvikkeille.

      Paloturvallisuuden asiantuntijuutta paikallisesti ja valtakunnallisesti

      Turvanasi-liikkeet ovat paloturvallisuuden asiantuntijoita paikkakunnallaan. Ketjuna Turvanasi pystyy palvelemaan erinomaisesti myös valtakunnallisia asiakkaita, joilla on useita toimipisteitä.

      Turvanasi-liikkeet ovat yrittäjävetoisia, lukuun ottamatta Oulun ja Vaasan toimipisteitä. Turvanasi Oulu toimii paitsi paloturvallisuuden asiantuntijana Oulun seudulla, myös tuote- ja palveluiden kehityskeskuksena sekä koulutuskeskuksena.

      Lisätietoja sekä palaute ketjulle:
      Matias Kotajärvi, ketjupäällikkö
      Puh: 010 569 4703
      Sähköposti: matias.kotajarvi@turvata.fi

      Visio

      Olemme halutuin kumppani paloturvallisuuteen liittyvissä asioissa.

      Missio

      Turvaamme ihmisten elämää ja elinympäristöä huolehtimalla paloturvallisuudesta.

      Arvot

      Vastuu: tiedostamme vastuumme. Palvelumme ja tuotteemme on tehty pelastamaan ihmishenkiä.

      Ammattitaito: paloturvallisuuteen liittyviä asioita ei voi tehdä puolivillaisesti tai vasemmalla kädellä. Pidämme ammattitaitoa yllä erilaisilla koulutuksilla esimerkiksi Turvanasi Akatemian puitteissa.